Kunstcollager:

En collage fra Molart er printet på markedets bedste lærred og med markedets bedste blæk, så du er sikret den højeste kvalitet og et produkt der holder i mange, mange år. Collagen er nem at holde, falmer ikke i sollys og er 100% vandfast, så du kan rengøre den med vand og sæbe.

Pris på collage afhænger af størrelse og hvor mange fotos du ønsker skal indgå. Kontakt Molart for et uforpligtende tilbud på din collage. Du modtager uddybende information om billeder samt fremsendelse af materiale og ønsker når du afgiver bestilling.

Bemærk:
Billedmateriale kan være omfattet af ophavsrettigheder. Du er selv ansvarlig for at indhente den nødvendige tilladelse til at anvende det materiale, du ønsker skal indgå i collagen. Evt. erstatningspligt for manglende tilladelse påhviler dig selv, Molart kan ikke drages til ansvar for reproduktion af tilsendt materiale.

 

Fødselstavler:

En fødselstavle fra Molart er et kvalitetsprint på lækkert kraftigt papir, der tilbydes i tre formater.
Se forskellige varianter under menupunktet “Fødselstavler”.

Bemærk; fødselstavle leveres uden ramme.

Fragt:
Der tilkommer fragt på kr. DKK 30,- pr. forsendelse indenfor Danmarks grænser. Kontakt MolArt for fragtpris udenfor Danmarks grænser.

Størrelser:

A4 // Kr. 299,-
A3 // Kr. 379,-
50:70 // Kr. 469,-

 

Kunstplakater:
Kunstplakater printes som plakater på kvalitetspapir i ønsket format. Kontakt Molart for ønsket størrelse og priser.

Bemærk: plakaterne leveres uden rammer.

Priseksempler på standardmål:

30 x 42 cm // 249,-
50 x 70 cm // 399,-

Fragt:
Der tilkommer fragt på kr. DKK 30,- pr. forsendelse indenfor Danmarks grænser. Kontakt MolArt for fragtpris udenfor Danmarks grænser.

 

Malerier på bestilling:
Malerier laves på bestilling og efter Jeres ønsker til farver mm. Det kan evt. være i stil med et solgt maleri eller det kan afspejle Jeres familie på abstrakt vis.
Ved bestilling betales et depositum på min. 1000,- før maleri påbegyndes. Resten betales når maleriet er færdigt og før det afsendes.

Leveringstid på bestillingsmaleri er typisk ca. 1 måned +/-.

 

Priser på MolArt.dk:
Priser vist på Molart.dk er inklusiv moms, fragt og gebyrer. Ved bestillingsvarer sker betaling først når du har godkendt udkast. Når betaling er registreret, sættes varen i produktion. Ved kunstplakater trækkes beløbet, når varerne sendes fra Molart.

Levering
Først når du er helt tilfreds med designet sendes din collage i produktion. Leveringstid afhænger derfor af hvor hurtigt du godkender. For bestillingsvarer sker levering typisk indenfor 3 uger. For levering på en specifik dato aftales dette med Molart. For kunstplakater er leveringstiden typisk 3-5 hverdage.

Fortrydelsesret
På specialfremstillede produkter bortfalder fortrydelsesretten når produktionen påbegyndes. Ved standardvarer kan du fortryde dit køb 14 dage efter varen er modtaget. Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved overdragelse, ellers bortfalder returretten. Fortryder du dit køb er returnering for egen regning. Varer sendt retur pr. efterkrav modtages ikke.

Copyright
Molart har skabt alle originalværker og har ophavsretten til alle malerier, billeder og collager på denne hjemmeside. I henhold til den danske ophavslov er værkerne beskyttet mod reproduktion, efterligning, kopiering mm. Såfremt du ønsker at gøre brug af billeder, bedes du kontakte Molart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *